Hej hallå!

Det var inte igår.

Det har varit förskräckligt tyst här på bloggen. Mycket som sker kring jobblivet och livet utanför det. Jobbmässigt så har jag producerat ännu en tidning åt Kumlanytt; Kumlanytt.se Höstblad 2012, som också är min sista produktion av tidningen. Jag har valt att säga ifrån mig ansvaret för den, av den anledningen att jag inte känner att jag har den tiden det tar att både projektleda och producera när jag redan arbetar 100% som anställd.

Men tidningen kommer att leva kvar och Kumlanytt är i detta nu i full gång med produktionen av nästa tidning, Julbladet som utkommer till hushållen i Kumla helgen
1-2 december.

Åtta nummer av tidningen blev det sammanlagt för min del och jag känner mig stolt och nöjd med det, men nu är det helt enkelt dags för någon annan att ta över. Jag önskar Kumlanytt all lycka till med deras fantastiska arbete som de lägger ner för att mata Kumlaborna med nyheter och information om vår kommun.

Har varit frånvarande härifrån så länge att jag inte ens lagt upp Sommarbladet 2012, klicka på bilden nedan för att kika i den:

Här kan ni läsa senaste numret också, Höstbladet 2012:

Jag håller i detta nu på och gör det sista på Almanackan 2013, som jag producerar åt Kumla Promotion. För er som minns så producerade jag den åt dem även 2012 och den kommer blir liknande för 2013. Lägger upp bilder på den här när det är skickad till tryck.

Ha en fortsatt fin söndag, här är det riktigt härligt höstväder!

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Dubbel regnbåge

Igår tog jag och Joacim en tripp till Ullared. Kl 04.55 gasade vi iväg och mötes på vägen av denna vackra regnbåge:

Som efter en stund blev en dubbel regnbåge:

Bågen agerade vägvisare för oss och väl igenom porten så var den borta…

På hemvägen sprack det upp och blev soligt, härliga vita fluffiga moln i kontrast till
klarblå himmel:

Inspirerande!!  =)

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Glá midsommar (i efterskott)

Helgen har varit härlig, härlig, härlig!! Hoppas ni känner likadant  =)

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Bildekor elbil

Nu var det verkligen länge sen jag gjorde något inlägg här. Jag har haft fullt upp med jobb, både i egenskap av anställd och på mitt eget företag.

Just nu sitter jag med det sista inför trycket av Kumlanytt.se Sommarblad, som sker på måndag. Tidningen kommer ut till hushållen i Kumla kommun nästa helg, 16-17 juni.

Annars har jag hunnit med min allra första bildekor också – resultatet ser ni nedan.

Visst blev den söt?  =)

Jobbet utfört av Johan på Kungsreklam www.kungsreklam.com, även bilden är därifrån.

Håller även på med ett spännande uppdrag med skyltar i storbildsformat. Kommer blir riktigt bra när det är klart, resultatet kommer senare.

Må gott!

Posted in Okategoriserade | 1 Comment

Bright white

Mina nya helvita converse, lovely!

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Det grönskar

Foton tagna med mobilen, Samsung Galaxy SII


Posted in Okategoriserade | Leave a comment

1 maj 2012

Nu är väl våren ändå här (om vi bortser från väderprognosen som visar 2-3 grader och snöblandat regn till på fredag)! Hualigen, vi får verkligen hoppas att meteorologerna har fel denna gång…

Idag var det hur som helst så härligt väder, strålande sol hela dagen lång. Så efter att deklarationen skickats in satte vi oss på cyklarna och begav oss mot mina föräldrar och lite grillat och sauna. Perfekt avslutning på fyra dagars ledighet!

Vi orkade inte cykla hem så min snälla pappa skjutsade hem oss  =)

Imorgon är det onsdag och min första dag som informatör på Kultur- och fritidsförvaltningen på Kumla kommun – I´m so happy!!  =)

Posted in Okategoriserade | 1 Comment

Färg med papegoja

Linne med papegoj-mönster och ett halsband – från Cubus.

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

Kladdkake-söndag!

Hela helgen har spenderats hemma, jag har pysslat om min kära sambo som åkt på ryggskott. Så pyssel och don, med lite jobb emellanåt – riktigt härlig helg faktiskt (förutom att det är synd om Joacim, naturligtvis).

Jag är ingen bakmänniska, det ska gudarna veta, men idag tog jag mig mod till och slängde ihop en kladdkaka. Eller två olika kladdkake-muffins rättare sagt.
Tog en recept från nätet och delade upp satsen i två delar – en del med strösocker och en del med sötningsmedel. Resultatet blev sex stycken muffins av varje sort. Gott var det, tillsammans med grädde och lite bär. Till den sockerfria varianten brukar jag slänga i en skvätt mjölk också, smeten blir så tjocka annars p.g.a. sötningsmedlet.

Sockerfri kladdkake-muffins med grädde och bär

Ha en härlig söndagkväll!

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

www.flyttatillkumla.nu

Några av er har kanske sett kampanjen för flyttatillkumla.nu som visas på lite olika platser runt omkring Kumla just nu. Jag har, tillsammans med informationssamordnaren på Kumla kommun, tagit fram fem stycken annonser samt en hemsida som kommunen nu marknadsför för fullt.

Annonserna hittar ni bl.a. i Nerikes Allehanda tidning (den första syns även på na.se) och såhär ser de ut:

Kampanjen går i svartvitt och rött, som ni ser. Svartvita foton ger mer en känsla av trovärdighet än vad färgade foton gör och det gör det även enklare att använda sig av en accentfärg som sticker ut – i det här fallet röd.

Sen följer färgkombinationen Kumla kommuns grafiska profil bra, vilket gör att det enkelt förknippas med Kumla, även om kampanjen har en egen grafisk form.

Här hittar ni länken till hemsidan med mer information

Så, välkomna till Kumla!  =)

Posted in Okategoriserade | Leave a comment